Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Талісман Києва оберуть 6 липня

26 березня 2018 року, 12:52

У Києві проходить конкурс на талісман столиці, який буде обрано 6 липня. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Метою Конкурсу є формування та підтримання позитивного іміджу української столиці. Обрання талісману міста підсилить популяризацію Києва як сучасного європейського міста на міжнародній туристичній арені, закріпить його статус як сучасного мегаполісу з багатовіковою історією та неповторною айдентикою.

Конкурс відбудеться в 3 етапи:

І етап – прийняття конкурсних робіт та визначення 10 кращих робіт шляхом голосування журі. Триватиме з 19.03.2018 до 20.05.2018 (62 дні).

ІІ етап – онлайн-голосування за роботи, відібрані на першому етапі. Триватиме  з 24.05.2018 до 25.06.2018 (32 дні).

ІІІ етап  – визначення найкращої роботи з-поміж відібраних на другому етапі.  Цей етап триватиме з 25.06.2018 до 06.07.2018 (11 днів).

Участь у Конкурсі можуть взяти як фізичні, так і юридичні особи.

До складу журі увійшли: Юлія Бевзенко (туристичний гід, громадська діячка, авторка проекту «Шукай»), Євгеній Кудрявченко (експерт із веб-дизайну, засновник студії «Vintage»), Дмитро Борисов (громадський діяч, ресторатор і засновник мережі закладів харчування), Діана Попова (директор Департаменту культури КМДА), Катерина Тейлор (засновник проекту «Port Creative Hub»), Андрій Федорів (експерт із маркетингу, підприємець, засновник «Fedoriv» та «Brand Father»), Ярослава Гресь (громадська діячка, журналістка та блогер, співзасновниця піар-агенції Gres Todorchuk PR).

Реалізація проекту сприятиме також поширенню знань громадян України та закордону про традиції українського народу, сприятиме збільшенню кількості внутрішніх та іноземних туристів і перетворенню Києва на провідний туристичний центр європейського рівня.

Кожна робота, що подається на Конкурс, повинна відповідати певним умовам, що визначені Положенням та затверджені вищевказаним розпорядженням.

Зокрема, Положенням передбачається, що туристичний талісман міста – будь-який особливий персонаж, яким може бути будь-яка реальна або міфічна істота. Конкурс проводиться з метою популяризації туристичного бренду Києва.

Визначення переможця та фінальна прес-конференція відбудеться 06.07.2018. Переможець конкурсу отримає грошову винагороду в розмірі 150 тисяч гривень.

Роботи приймаються за адресою Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації: вул. Хрещатик, 12 літера «А», м. Київ, 01001.

Із питань, що стосуються Конкурсу (запитання, роз’яснення, пропозиції тощо), можна звертатися за електронною адресою: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]