Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

4 квітня у рамках «Французької весни» стартує показ ретроспективи екранізацій бестселерів

04 квітня 2018 року, 11:17

Із 4 до 11 квітня у Культурному центрі «Кінотеатр «Київ» у рамках фестивалю «Французька весна в Україні» покажуть ретроспективу екранізацій французьких бестселерів. Про це повідомили у КЦ.

У рамках програми «Роман з кіно» на великому екрані глядачі побачать історичні драми, детективні історії та мелодрами у найкращих традиціях французького кінематографу. Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами. Детально з програмою – переліком фільмів та розкладом сеансів – можна ознайомитися за посиланням.

Окрім того, з 19 до 25 квітня у кінотеатрі «Київ» відбудеться «Фестиваль допрем’єрних показів», який дасть глядачам можливість першими побачити найбільш актуальні кіноновинки. Подію організовано спільно з Французьким Інститутом в Україні. На сайті кінотеатру можна знайти всі подробиці.

Нагадаємо, фестиваль «Французька весна в Україні» стартував 31 березня на Софійській площі музичним перформансом «Повітря». Відповідну ініціативу Посольства Французької Республіки в Україні та Французького інституту в Україні підтримано розпорядженням КМДА. Спільні франко-українські проекти знайдуть продовження у художніх виставках, фотопроектах, муралах і концертах. Повна програма фестивалю опублікована на сайті Французького Інституту в Україні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]