Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7-8 січня у столиці очікується ускладнення погодних умов: снігопади, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с

06 січня 2017 року, 14:31

7-8 січня у столиці очікується ускладнення погодних умов: снігопади, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с. Вдень 8 січня сильні снігопади, снігові замети, на дорогах ожеледиця. Приріст снігу складе 10-15 см.

Окрім того, за інформацією синоптиків, у ці дні утримається холодна погода з температурою вночі 15-19°, вдень 7 січня 15-17°, 8 січня 11-13° морозу.

Нагадаємо, що в разі снігопаду в суботу вранці буде прийнято рішення перекрити в’їзд до столиці великогабаритного транспорту.

Щоб уникнути небезпеки, пов’язаної із природними явищами, міська влада закликає водіїв, за можливості, не користуватися власним автотранспортом у період негоди.

Нагадуємо, що в зв’язку зі зниженням температури повітря можливе збільшення кількості випадків переохолодження, обмороження та замерзання. Так, Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА нагадує основні правила поведінки під час перебування на вулиці при низькій температурі повітря.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]