Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7-8 жовтня на Андріївському узвозі відбудеться фестиваль «Тбілісоба»

06 жовтня 2017 року, 12:43

7-8 жовтня на Андріївському узвозі вже вшосте відбудеться Фестиваль українсько-грузинської дружби «Тбілісоба». Цього року свято Тбілісі у Києві збігається із традиційною Тбілісобою в Тбілісі. Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

На гостей фестивалю чекає велика музична програма: з Грузії на свято приїжджають два вокальних ансамблі «Аліло» та «Муцо», а також виконавиця грузинських народних пісень Наталі Гоготідзе. Вже знайомий киянам тбіліський колектив «Театральний квартет» виконуватиме грузинські міські романси в музеї Булгакова. Спеціальним подарунком відвідувачам стане виступ київського Fantastic Orchestra з творами Гії Канчелі та спеціальний грузинський сет від «B&B project». У програмі також виступи гуртів «Ярра», «77CHASOFF» та улюбленця київської публіки Шмагі Тагіашвілі.

Також гостям свята пропонують переглянути концерт грузинських танцювальних колективів на головній сцен, долучитися до майстер-класів з грузинських танців та літературних читань, взяти участь у конкурсі-вікторини «Я люблю Грузію», переглянути фотовиставку та інтерактивні арт-проекти. Для маленьких відвідувачів передбачена дитяча програма.

Зазначимо, що відкрився цьогорічний фестиваль «Тбілісоба» художньою виставкою в Музеї-Майстерні Івана Кавалерідзе.

Карта та повна програма – за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]