Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

9-10 червня ушосте відбудеться Міжнародний музичний фестиваль оперети, опери та мюзиклу «О-Фест»

08 червня 2018 року, 19:33

9 та 10 червня відбудеться VI Міжнародний музичний фестиваль оперети, опери та мюзиклу «О-Фест». Про це повідомили у Київському національному академічному театрі оперети.

Фестивальні локації будуть розташовані у Київському національному академічному театрі оперети та open-air – на Співочому полі у Києві, у міському парку Бучі.

Міжнародний музичний фестиваль оперети, опери та мюзиклу «О-Фест», ініційований Київським національним академічним театром оперети у 2013 році. Ідея проведення великомасштабної культурно-мистецької події належить художньому керівнику Київського театру оперети, голові НСТДУ, народному артисту України Богдану Струтинському.

Український глядач матиме змогу побачити і почути світових зірок, виконавців оперети, опери, мюзиклу наживо. Фестиваль сприяє широкій популяризації жанру оперети у світі.

Почесними гостями фестивалю вже традиційно стануть посли країн-учасниць фестивалю, відомі політики, представники влади, діячі культури та мистецтва. А на сценах виступатимуть провідні солісти світових театрів та молоді артисти. Свої творчі доробки представлятимуть молодіжні гурти та ансамблі.

У програмі фестивалю будуть презентовані класичні твори, звучатиме джаз, поп-рок, сучасна електронна музика та багато інших музичних жанрових варіацій. Також на гостей чекають незвичні сценічні формати: пластичний театр, колектив ексцентрики і буфонади, імесивний квест.

Також на локаціях фесту пройдуть авторські майстер-класи, ворк-шопи, презентації, будуть експонуватися сучасні арт-проекти та художні виставки. Відбудуться витончені кулінарні дегустації та дитячі розважальні програми тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]