Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Kyiv Smart City продовжує стратегічне партнерство із Visa та Google щодо впровадження розумних рішень у місті

19 листопада 2018 року, 16:14

Ініціатива Kyiv Smart City разом із Департаментом інформаційно-комунікаційних технологій КМДА продовжує стратегічне партнерство із міжнародними компаніями Visa та Google щодо впровадження розумних рішень у місті. Про це повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій, співкоординатор ініціативи Юрій Назаров за результатами відкриття офісу ініціативи Kyiv Smart City у США.

«Ми провели перемовини з представниками найбільших світових компаній, які впроваджують інноваційні рішення у міській інфраструктурі. Ми досягли домовленостей щодо подальшої підтримки українських проектів на міжнародному рівні та обміну досвідом із світовими корпораціями», – повідомив Юрій Назаров.

Компанії Visa та Google висловили готовність до продовження співпраці з ініціативою Kyiv Smart City у питаннях діджиталізації міського простору української столиці з метою покращення життя його мешканців. Також обговорили результати попередньої співпраці та плани і стратегії на майбутні проекти.

15 листопада відбулося відкриття представництва ініціативи Kyiv Smart City у США. Разом із компанією Pareteum та iPass було відкрито представництво ініціативи у Кремнієвій долині, штат Каліфорнія, США.

«Завдяки роботі міжнародного офісу ми плануємо допомагати українським стартапам у пошуку міжнародних партнерів та інвесторів. Сьогодні ми розвиваємо Київ як платформу для реалізації нових пілотних рішень, розробок та проектів, які дуже потребують міжнародної фінансової підтримки», – повідомив Юрій Назаров.

На презентації відкриття офісу були присутні представники різних закордонних компаній, із якими українська делегація обговорила можливості подальшої співпраці.

За словами Юрія Назарова, основна мета відкриття офісу ініціативи Smart City – формування іміджу Києва як платформи міжнародного рівня, що об’єднує найсильніших гравців у галузі креативної економіки та працює над реалізацією розумних рішень, впроваджувати інноваційні рішення та гідно представляти місто на міжнародній арені.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]