Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Новий сезон військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») розпочато (+фото)

05 червня 2019 року, 15:55

На території Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» відбулося урочисте відкриття II міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 10 команд переможців І районного етапу гри привітав заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Вже традиційно за підтримки міста проводяться змагання для нашої молоді за принципами козацьких традицій. В умовах сьогодення у суспільства є запит на популяризацію серед молоді військово-прикладних видів спорту та української військової традиції. Мені приємно бачити стільки свідомої молоді, яка вже зі шкільних років формує власну патріотичну позицію та українотворчі цінності», – прокоментував Валентин Мондриївський.

Змагання полягають у проведенні комплексних командних ігор військово-спортивного, культурно-інтелектуального та патріотичного спрямування на обласних та всеукраїнському етапах. Після відбувається відбір кращих команд та визначення переможців. У програмі гри: конкурс «Перетягування линви»; конкурс строю та пісні «Впоряд»; туристсько-спортивна смуга перешкод; інтелектуальна гра-вікторина «Відун»; творчо-мистецький звіт «Ватра»; інтелектуально-творчий квест «Пластун»; тактична гра на місцевості «Теренова гра»; фехтування на пневматичних шаблях; стрільба.

Після урочистого відкриття всі учасники поїхали за місто, де на відведених місцях облаштують намети та створять необхідні побутові умови для проживання на природі протягом чотирьох днів.

Відкриття загальноміського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]