Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

10 компаній стали лауреатами конкурсу «Столичний стандарт якості» (+фото)

30 листопада 2023 року, 15:41

10 компаній стали лауреатами конкурсу «Столичний стандарт якості», що проводиться Департаментом промисловості та розвитку підприємництва КМДА. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

«Даний конкурс – це вже частина історії Києва і, безумовно, знак якості для товарів і послуг, що виробляють підприємства столиці. Основна мета програми «Столичний стандарт якості» – стимулювання виробництва, підвищення конкурентоспроможності української продукції, послуг та їхнього збуту. Під час експертної оцінки продукції, заявленої для участі в конкурсі, перевага надавалась тим підприємствам, які не тільки випускають конкурентоспроможну продукцію, але і роблять значний внесок в економічний і соціальний розвиток регіону», – зауважив Валентин Мондриївський.

Він також зазначив, що підприємства столиці під час воєнного стану пристосувались до нових умов і стали серйозною підтримкою економіки Києва.

«Насамперед хочу подякувати нашим підприємцям, які в надскладних умовах змогли не тільки втримати свій бізнес, а й завдяки своїй креативності, бажанню і знанням розвиваються та працюють на благо міста й країни, допомагають ЗСУ і наближають нашу Перемогу. Ви, підприємці, створюєте робочі місця, наповнюєте бюджет держави і міста, гідно представляєте столицю на міжнародних ринках, а ми, як міська влада, намагаємось вам допомагати та надавати пільги, показуючи ефективне державно-приватне партнерство», – підкреслив Валентин Мондриївський.

У нагородженні лауреатів взяли участь заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський, директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Володимир Костіков.

Нагородження лауреатів конкурсу «Столичний стандарт якості» (фото – КМДА, Михайло Криволапов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]