Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

10 липня в центрі столиці пройде День Вуличної Музики

09 липня 2021 року, 10:57

10 липня, із 12:00 до 21:00, у центрі столиці пройде фестиваль «День Вуличної Музики». Захід триватиме на Пейзажній алеї, біля Національного музею історії України та вздовж алеї Художників, на Володимирській гірці, майданчику біля пам’ятника Данте Аліг’єрі та майданчику в районі Андріївського узвозу, 5/31. Таку ініціативу ГО «Логістичний штаб» підтримано розпорядженням КМДА № 1519.

День Вуличної Музики – це найбільший одноденний музичний фестиваль родом із Литви, який із 2014 року одночасно відбувається в десятках міст та населених пунктах у всій Україні. Взяти участь у ньому можуть усі охочі. Адже День Вуличної Музики – безкоштовний та некомерційний волонтерський проєкт, який сім років поспіль відбувається винятково завдяки внескам доброчинців.

Цього року фестиваль відбудеться в новому форматі unplugged picnic summer & autumn edition – 10 липня та 2 жовтня. Програма свята постійно оновлюється. Усі подробиці та актуальні новини свята – за посиланням: https://streetmusic.com.ua/program.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]