Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

11–14 жовтня сервісні центри «Центру комунального сервісу» не працюватимуть у зв'язку із безпековими обмеженнями та частковим відключенням електропостачання

11 жовтня 2022 року, 12:14

11–14 жовтня сервісні центри «Центру комунального сервісу» не працюватимуть у  зв'язку із безпековими обмеженнями та частковим відключенням електропостачання. Про це інформує комунальний концерн.

Для споживачів у цей період, як і раніше, у штатному режимі працюватимуть  дистанційні канали обслуговування: Fb-messenger, Skype та Telegram-чати. 

Візити всіх споживачів, які записані на прийом до фахівців центрів, буде перенесено на інший час. Із ними додатково зв‘яжуться спеціалісти для узгодження дати та часу прийому.

Сall-центр працюватиме у посиленому режимі. Отримати консультації та передати показання лічильників можна за телефоном: 044-247-40-40.

Безкоштовна телефонна лінія для передачі показань лічильників з мобільного:  0800-404-407.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]