Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичним закладам освіти рекомендовано перейти на дистанційний формат роботи до 14 жовтня

11 жовтня 2022 року, 11:57

Столичним закладам освіти рекомендовано перейти на дистанційний формат роботи до 14 жовтня. Про це повідомляє Департамент освіти і науки КМДА.

Рішення про дистанційне навчання прийнято задля забезпечення безпеки учасників процесу і стосується закладів дошкільної,  загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти.

Звертаємо увагу, що на час дистанційного навчання укриття, розташовані у закладах освіти, будуть відкриті для всіх мешканців під час повітряної тривоги.

Нагадуємо, вчора, 10 жовтня, Київ та низка українських міст зазнала масованого ракетного обстрілу рф. У Києві понад 70 об'єктів пошкоджені внаслідок обстрілів, серед яких, у тому числі, 6 закладів освіти.

Столична влада закликає містян не виїжджати в місто без гострої потреби, а також не нехтувати сигналами повітряної тривоги і одразу йти в укриття.Варто брати з собою теплий одяг, воду, запас їжі, зарядні пристрої для телефонів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]