Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

11 травня стартує безкоштовний онлайновий курс «Діджитал-маркетинг» від Київського молодіжного центру

28 квітня 2021 року, 10:06

Із 11 травня розпочинається онлайновий курс «Діджитал-маркетинг», організований Київським молодіжним центром. За п’ять навчальних лекцій організатори нададуть учасникам базові знання про цифровий маркетинг.

«За період локдауну ми зрозуміли: онлайнові професії набуватимуть усе більшої популярності. Ми хочемо підтримати нашу молодь у такі непрості часи – надати базові знання з популярної професії інтернет-маркетолога. Після курсу ми очікуємо, що у слухачів з’явиться більше інтересу до професії та розуміння механізмів роботи», – стверджує директор Київського молодіжного центру Андрій Омельченко.

За інформацією центру, курс триватиме майже місяць: із 11 до 25 травня. За цей час учасники розберуться у таких темах, як:

  1. Стратегія та планування;
  2. Тонкощі e-mail маркетингу;
  3. SEO;
  4. A/B-тестування;
  5. Веб-аналітика.

Курс стане корисним маркетологам-початківцям, молоді, яка хоче освоїти нову галузь знань, і тим, хто має бажання просувати власні послуги в інтернеті.

Для участі необхідна реєстрація: https://cutt.ly/dvswer6.

Після реєстрації учасники отримають посилання на онлайн лекції.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]