Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

12 квітня у столиці відбудуться благодійний проект «GRAND ROCK PIANO SHOW»

03 квітня 2019 року, 15:14

12 квітня о 19:00 у столичному ЦКМ «КПІ» відбудуться благодійний проект «GRAND ROCK PIANO SHOW», прибуток від якого буде спрямовано на користь благодійного фонду «Таблеточки» для допомоги дітям, хворим на рак. Про це повідомив організатор заходу – громадська організація «Скарбниця проектів».

Організатори обіцяють глядачам масштабне шоу в рок-жанрі з головних інструментом – роялем, основну програму складають світові хіти, саундтреки до кінофільмів, авторські композиції, а також класична музика в рок-обробці. Захід відбудеться за участю симфонічного оркестру, рок-бенду, хору та балету.

Основний виконавець Ярослав Олійник – композитор, піаніст-віртуоз, імпровізації якого підкорили 12 країн Європи, лауреат престижних фортепіанних конкурсів України, Чехії, Німеччини, Італії, Іспанії та Франції. Цей концерт виконавець присвячує пам’яті свого батька – Сергія Олійника, ветерана АТО, який трагічно загинув від рук убивці, захищаючи свого сина, 22 червня 2017 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]