Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14 вересня заборонять рух транспорту на вулиці Академіка Туполєва у зв’язку із Всеукраїнськими змаганнями «Ігри Нескорених»

13 вересня 2019 року, 17:03

Завтра, 14 вересня, на столичному стадіоні «Піонер» пройдуть Всеукраїнські змагання «Ігри Нескорених». У зв’язку із цим, розпорядженням КМДА № 1623 перебачено заборону руху всіх видів транспорту під час монтажу та демонтажу сценічних конструкцій 14 вересня із 08:00 до 17:00 на вулиці Академіка Туполєва, 3.

За ініціативою Міністерства у справах ветеранів України в столиці вже вдруге відбудуться найбільші в Україні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які були поранені, травмовані, або захворіли, захищаючи нашу країну на полі бою.

Змагання триватимуть на трьох локаціях:

  • із 09:00 до 17:00 – змагання з велосипедного спорту від вулиці Академіка Туполєва, 3 (орієнтир ‒ зупинка громадського транспорту «Дитячий садок») до перехрестя вулиць Академіка Туполєва та Естонської (дистанція ‒ 1,5 км);
  • із 09:00 до 18:00 – змагання з легкої атлетики (біг, стрибки в довжину, штовхання ядра, біг на візках), пауерліфтингу, веслування на тренажерах та стрільби з лука на стадіоні «Піонер» (вулиця Академіка Туполєва, 22);
  • із 10:00 до 16:00 – змагання з плавання в басейні ЦСК ЗСУ (вулиця Уманська, 2).

Протягом всього дня тут також діятимуть розважально-спортивні зони для відвідувачів різного віку та працюватиме дитячий майданчик з аніматором.

Нагадаємо, що цього року участь в Національних Іграх Нескорених візьме рекордна кількість учасників – 234. Після завершення ігор розпочне роботу спеціально обрана відбіркова комісія, яка визначить остаточний склад збірної України із 20 учасників, які розпочнуть підготовку до Ігор 2020 у Гаазі.

Вхід вільний!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]