Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

15 серпня відбулися фінальні матчі Чемпіонату світу з міні-футболу (+фото)

16 серпня 2021 року, 9:44

15 серпня відбулися фінальні матчі Чемпіонату світу з міні-футболу серед жінок та молодіжних збірних U-23.

Так, у фінал Чемпіонату світу з міні-футболу серед жінок вийшли збірні США та Молдови, серед молодіжних збірних U-23 – Колумбія та Чехія.

Результати фінальних матчів:

США – Молдова (9:0);

Колумбія – Чехія (4:1).

 «Наша збірна з міні-футболу відносно молода, але ми в захваті від можливості грати разом як команда та бути частиною цього футбольного свята. Маю надію, що жіночний міні-футбол розвиватиметься і надалі», – повідомила капітан молодіжної збірної  США з міні-футболу серед жінок Крісті Велскі.

Наприкінці матчів учасників та переможців Чемпіонату нагородили грамотами, кубками та медалями.

Нагадаємо, що Чемпіонат світу 6х6 серед жінок та молодіжних команд U-23 проходив з 12 до 15 серпня у центрі масового та дитячого футбольного парку «Місто Спорту» (Гідрпарк).У Чемпіонаті брали участь 8 збірних молодіжних команд U-23 та 8 жіночих збірних команд країн учасниць: Колумбія, Грузія, Чехія, Сенегал, Словаччина, Молдова, Єгипет, Туніс, Індія, Швейцарія, Мексика, США.

У 2022 році в Києві на Контрактовій площі та в «Місті спорту» пройде Чемпіонат світу з міні-футболу серед чоловіків, у якому планується участь 36 команд.

Фінальні матчі Чемпіонату світу з міні-футболу серед жінок та молодіжних збірних U-23

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]