Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

16-18 липня заборонять рух транспорту центральними вулицями через проведення зйомок відеоролику

16 липня 2021 року, 16:06

16-18 липня з 05:00 до 23:00 заборонять рух транспорту центральними вулицями через проведення зйомок відеоролику. Підписане розпорядження Київської міської державної адміністрації №1571.

Так, відсьогодні, 16 липня, діє заборона руху транспорту: на вулиці Ігорівській (у кварталі від вулиці Петра Сагайдачного до вулиці Братської).

Також діятиме заборона руху:

  • 17 липня на вулиці Архітектора Городецького (у кварталі від вулиці Хрещатик до вулиці Заньковецької), вулиці Рейтарській (у кварталі від вулиці Золотоворітської до вулиці Стрілецької) та вулиці Стрілецькій (у кварталі від вулиці Ярославів Вал до пров. Георгіївського);
  • 18 липня навколо площі Івана Франка, вулиці Архітектора Городецького (у кварталі від вулиці Заньковецької до вулиці Ольгинської) та вулиці Станіславського.

На час проведення зйомок будуть внесені зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, які курсують вказаними вулицями.

Зйомки відеоролику проводить ТОВ «Радіоактив Сінема».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]