Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22 грудня буде змінено маршрути автобусів №№ 69, 155

21 грудня 2019 року, 14:11

22 грудня буде змінено маршрути автобусів №№ 69, 155. Продовжується капітальний ремонт пішохідного мосту через проспект Любомира Гузара (проспект Космонавта Комарова). Про це повідомили у КП «Київпастранс»

Із 08:00 орієнтовно до 17:00 рух автобусів буде організовано:

автобус № 69 – у напрямку вулиці Литвиненко–Вольгемут від станції метро «Палац Спорту» до вулиці Борщагівської за власним маршрутом, далі – вулиця Гарматна – бульвар Вацлава Гавела – вулиця Героїв Севастополя – проспект Любомира Гузара, далі за власним маршрутом;

автобус у режимі маршрутного таксі № 155 – у напрямку просп. Леся Курбаса від станції метро «Почайна» до вулиці Борщагівської за власним маршрутом, далі вулиця Гарматна – бульвар Вацлава Гавела – вулиця Героїв Севастополя – проспект Любомира Гузара, далі за власним маршрутом.

Нагадаємо, що дізнаватися в режимі реального часу про зміни маршрутів громадського транспорту можна у телеграм-каналі КП «Київпастранс»: https://t.me/kyivpasstrans.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]