Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22 квітня станція метро «Золоті ворота» буде зачинена на вхід і вихід, а також не працюватиме пересадка на станцію «Театральна»

21 квітня 2022 року, 13:01

У п’ятницю, 22 квітня, станція метро «Золоті ворота» буде зачинена на вхід і вихід, а також не працюватиме пересадка на станцію «Театральна». 

Також у п’ятницю рух потягів зеленою лінією відбуватиметься між станціями «Сирець» – «Лук’янівська» та між станціями «Червоний хутір» – «Палац спорту». Працюватиме один пересадочний вузол «Палац спорту» – «Площа Льва Толстого».

На інших лініях рух поїздів залишається без змін, а саме: червона лінія – від станції «Академмістечко» до станції «Лісова», синя лінія – від станції «Теремки» до станції «Героїв Дніпра».

Метрополітен для перевезень пасажирів працюватиме з 06:30 до 20:00. Водночас підземні станції метро цілодобово приймають людей і як укриття. Звертаємо увагу, що графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]