Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22 та 23 червня змінять роботу станції метрополітену «Палац спорту», «Площа Льва Толстого» та «Театральна»

21 червня 2019 року, 13:09

22-23 червня у зв’язку із проведенням масових заходів у центральній частині міста зміниться робота станцій метрополітену «Палац спорту», «Площа Льва Толстого» та «Театральна». Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Із 18:00 22 червня до закінчення роботи на вхід/вихід закриють станції метрополітену «Площа Льва Толстого», «Палац Спорту» (станції працюватимуть у режимі пересадочного вузла).

23 червня із початку роботи метрополітену до закінчення заходів закриють на вхід/вихід станції метрополітену «Площа Льва Толстого», «Палац Спорту» (електропоїзди проїжджатимуть вказані станції без зупинок).

Із 18:00 22 червня до закінчення заходів 23 червня на вхід/вихід закриють також станцію метрополітену «Театральна» (працюватиме в режимі пересадочного вузла).

23 червня можливе закриття на вхід і вихід станцій та пересадочних вузлів для забезпечення безпечного перевезення пасажирів та учасників заходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]