Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

23 серпня в кінотеатрі «Жовтень» представлять прем’єру повнометражного документального фільму «Поїзд «Київ-Війна»

21 серпня 2020 року, 9:30

23 серпня о 19:00 в кінотеатрі «Жовтень» у рамках 49-го КМКФ «Молодість»  відбудеться прем’єрний показ повнометражного документального фільму Корнія Грицюка «Поїзд «Київ-Війна», виробництва кінокомпанії EasyLiving Films. 

 «Поїзд: Київ-Війна» – драматична історія поїзда «Київ-Костянтинівка». Героями фільму є звичайні пасажири, які поділилися своїми історіями, роздумами на болючі теми. Лише 12,5 години розділяють мирний Київ та Костянтинівку – невелике промислове місто на сході країни, відразу за яким починається лінія фронту. Цей час у поїзді пліч-о-пліч проводять люди з різними характерами, соціальним статусом, політичними поглядами та переконаннями. Цей фільм – пошук діалогу і шляху до спільного майбутнього.

 Виробництво фільму тривало у серпні-грудні 2019 року за фінансової підтримки Українського культурного фонду і АТ «Українська залізниця». Зйомки проходили в поїзді № 126 (сполученням Київ-Костянтинівка), а також на залізничних вокзалах.

Фільм представлять його режисер Корній Грицюк і керівниця проєкту Наталія  Ісаєва-Урбан. Участь у презентації також візьмуть деякі герої кінострічки, представники її творчої команди, Українського Культурного Фонду, «Укрзалізниці» тощо.  

Другий показ фільму в рамках 49-го КМКФ «Молодість»  відбудеться в кінотеатрі «Жовтень» 29 серпня о 16:00.

 

Місце проведення: вул. Костянтинівська, 26, кінотеатр «Жовтень».

 

Акредитація представників ЗМІ на всі покази в рамках 49-гоу КМКФ «Молодість» здійснює прес-служба фестивалю. Однак для відвідування виключно цього показу можна акредитуватись за тел.: 067 402 24 07, [email protected].

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]