Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

26 серпня на станції метро «Олімпійська» розпочнеться почерговий ремонт трьох ескалаторів

25 серпня 2021 року, 11:41

26 серпня на станції метро «Олімпійська» розпочнеться почерговий ремонт трьох ескалаторів. Роботи триватимуть до 25 січня 2022 року. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Планові капітальні ремонти (коли ескалатор повністю розбирається, проводиться заміна зношених запчастин тощо) проводять орієнтовно раз у 10-11 років після пробігу в 150 тисяч км.

Нагадаємо, що на станції метро «Лук’янівська» також триває капітальний ремонт ескалаторів.

Як зазначає підприємство, за перші два тижні поточного місяця ескалатори столичного метрополітену 125 разів зупиняли ручкою «Стоп» на різних станціях для уникнення травмування пасажирів через їхню необережність. Ще 79 разів – через потрапляння сторонніх предметів (монет, підборів, одягу тощо). 38 зупинок обладнання пасажири зробили без необхідності.

«Київський метрополітен» закликає пасажирів дотримуватися простих правил користування ескалатором для безпечної поїздки:

  • триматися за поручень;
  • не заступати за обмежувальну лінію;
  • не сидіти на східцях ескалатора;
  • не бігти на ескалаторі;
  • тримати дітей за руку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]