Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

27 грудня відбудеться онлайн фінал ХХІХ Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді «Повіримо у себе»

26 грудня 2020 року, 13:09

У неділю, 27 грудня, о 16:00 розпочнеться онлайн церемонія нагородження переможців ХХІХ Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе». Про це повідомляє Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час трансляції глядачі дізнаються імена переможців в усіх напрямах, підномінаціях та вікових категоріях. Ознайомляться з кращими роботами – переможцями фестивалю 2020 року, почують враження журі та привітання зірок української сцени.

Трансляція буде доступною для перегляду на офіційному YouTube каналі фестивалю – https://www.youtube.com/channel/UChTfVUlgasR0w-OwlzV0x4w. Також на YouTube каналі можна ознайомитись з роботами учасників.

За інформацією Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ХХІХ Фестиваль має два формати проведення – конкурсний (із вибором кращих учасників та визначенням переможців) та презентаційний під назвою «Фани фестивалю» (без конкурсної складової та з відзначенням тільки власних творчих здобутків учасників).

Загалом до організаційного комітету надійшло 675 заявок на участь у фестивалі. З вересня до грудня 2020 року журі оцінювали роботи 515 конкурсантів – обдарованих дітей та молоді з інвалідністю, які  продемонстрували свої таланти і творчий потенціал у 10 номінаціях, які об’єднані у 4 творчі напрями.

Так, понад 100 творчих робіт за напрямами: «Сучасні технології» та «Літературна творчість» дистанційно журі оцінили першими. Крім того, на Facebook-cторінці фестивалю, усі охочі мали можливість долучитися до глядацького голосування у рамках онлайн фотоконкурсу та літературних читань і почути авторську поезію та прозу.

250 кращих робіт із 333 напряму «Прикладне мистецтво за номінаціями: образотворче мистецтво, декоративно-ужиткове мистецтво, нерукотворне мистецтво, протягом місяця демонструвалися у Муніципальній галереї мистецтв.

Конкурсанти напряму «Сценічні жанри» мали можливість обрати спосіб презентації власного номеру: підготований відеоролик або участь у концерті-зйомці. Тож у номінаціях: вокально-хорова, хореографія, інструментальна та виконавче мистецтво журі оцінювали 84 виступи.

У презентаційному форматі під назвою «Фани фестивалю» цьогоріч взяли участь 142 особи.

Більш детально про Фестиваль «Повіримо у себе» можна дізнатися на сайті мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва.

Усі найактуальніші новини можна дізнаватись на Facebook-cторінці фестивалю – https://www.facebook.com/festivalpovervsebiya.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]