Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

27 травня в Києві відбудуться антитерористичні навчання на об’єктах метрополітену

27 травня 2021 року, 9:32

У ніч із 27 на 28 травня Координаційна група Антитерористичного центру при ГУ Служби безпеки України у м. Києві та Київській області за організаційної підтримки Штабу АТЦ СБУ проведе у столиці планові антитерористичні навчання.

Тренування пройдуть у нічний час у Шевченківському районі на кількох об’єктах КП «Київський метрополітен» за участю підрозділів Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Київської аварійно-рятувальної служби, Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, органів державної влади.

Під час проведення навчань можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу.

СБУ закликає гостей і мешканців столиці зберігати спокій, із розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей, належним чином реагувати на законні дії правоохоронців. Усі дії відбуватимуться в межах чинного законодавства.

Просимо громадян дотримуватися правил особистої безпеки та у разі виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номером «гарячої лінії» ГУ СБУ у м. Києві та Київській області (044) 253-06-71 або телефонувати на номер 102.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]