Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

30 вересня стартує голосування за проекти Громадського бюджету-2018

29 вересня 2017 року

30 вересня стартує голосування за проекти Громадського бюджету-2018

Вже завтра розпочинається голосування за проекти Громадського бюджету-2018. Віддавати голоси за кращі ініціативи, які втілюватимуть у столиці наступного року, можна протягом місяця — до 30 жовтня.

“До голосування допущено 564 проекти. Кожен може обрати для себе і підтримати 5 найкращих ініціатив. Проекти-переможці будуть визначені на початку грудня. Хочу наголосити, що ми вдосконалили процедуру подачі та розгляду громадських ініціатив. Серед головних нововведень — поділ проектів на великі та малі. Вартість реалізації малих — до 400 тисяч гривень, великих — до 2 мільйонів. Під час голосування ініціативи мають подолати прохідний бар'єр, тобто набрати 400 та 1000 голосів відповідно”, - розповів заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів.

Він нагадав, що голосування за проекти відбувається виключно у електронний спосіб, адже це дозволяє гарантувати повну впевненість у прозорості результатів голосування. Підтримати вподобані проекти можуть лише кияни за допомогою банківської картки, картки киянина, або використовуючи електронний цифровий підпис. Популяризувати Проект Громадського бюджету допомагатимуть “Приватбанк” і “Ощадбанк”, вони інформуватимуть киян про проведення ГБ - 2018 за допомогою своїх інструментів. Також можна приєднуватись до команд цікавих проектів та об’єднуватись в коаліції проектів.

Загалом, у 2018 році втілюватимуть ініціативи, які набрали найбільшу кількість голосів сумарно на 100 млн грн. Найбільше проектів подано у розділах освіта та спорт.

Всі деталі за посиланнями: https://gb.kyivcity.gov.ua/
https://www.facebook.com/groups/public.budget.Kyiv.SPILNO/

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]