Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

50 видатним спортсменам присудили стипендії Київського міського голови у 2024 році

13 березня 2024 року, 12:20

50 видатним киянам – діячам фізичної культури і спорту присудили стипендії Київського міського голови у 2024 році. Їхній перелік затверджено відповідним розпорядженням міського голови. Про це інформує Департамент молоді та спорту КМДА.

До списку стипендіатів за високий професіоналізм, вагомі внески у розвиток спортивної галузі і багаторічне сумлінне виконання професійних обов’язків увійшли громадяни України, які досягли 60-річного віку, проживають і зареєстровані у столиці.

Серед них, зокрема, спортсмени, які посіли 1-6 місця на Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських іграх; чемпіони, призери спортивних змагань міжнародного та всеукраїнського рівнів; тренери, котрі активно працювали у своїй сфері не менше 30 років. Зокрема, в таких дисциплінах як греко-римська та вільна боротьба, легка атлетика, фехтування, веслування на байдарках і каное, баскетбол, стрільба з лука, бадмінтон, гандбол, сучасне п’ятиборство, бокс, шахи тощо. 

Стипендії виплачуватимуть у межах видатків, передбачених у міському бюджеті на 2024 рік у галузі «Фізична культура і спорт».

Таке рішення дасть змогу не лише підтримати видатних столичних спортсменів, а й заохотити їх до популяризації та розвитку фізичної культури і спорту Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]