Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

6 тисяч бігунів із 38 країн: цими вихідними Київський півмарафон пройшов в онлайн-форматі

21 вересня 2020 року, 15:14

Цими вихідними, 19-20 вересня, в ювілейному Київському півмарафоні «10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON» взяли участь майже 6000 бігунів із 38 країн світу. Через карантин забіг відбувся в онлайн-форматі, тому тисячі бігунів змогли взяти у ньому участь дистанційно, не порушуючи умов карантину. Про це повідомив організатор заходу – компанія Run Ukraine.

На Трухановому острові 19-20 вересня була організована стартово-фінішна зона. Утім, спільного старту не було, а бігуни дотримувалися дистанції та карантинних норм. Усього за два дні на Трухановому пробігли більше тисячі учасників забігу.

Уперше в історії Київського півмарафону в межах заходу відбувся забіг із собаками PRO PLAN® DOG RUN Online. 230 бігунів разом зі своїми собаками взяли в ньому участь та здобули медалі для себе і жетони-адресники для своїх чотириногих напарників.

До бігового свята приєдналися відомі артисти, блогери та лідери думок.

Як зазначають організатори, забіги в онлайн-форматі набули популярності серед прихильників спорту під час карантину. Такі забіги проходять без масового старту та скупчення людей, а отже не порушують умов карантину. Кожен охочий у день заходу виходить на пробіжку – за будь-яким зручним для нього маршрутом.

Нагадаємо, що Київський півмарафон «10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON Online»  – це другий із п’яти етапів бігової ліги Ukrainian Majors Running League 2020 Online, яка цьогоріч відбувається в онлайн-форматі. Бігуни, які пробіжать усі п’ять заходів, здобудуть шосту медаль – фінішера Бігової Ліги.

Наступний етап Ліги відбудеться 10-11 жовтня. Ним стане Одеський півмарафон «5th TAVRIA V ODESA HALF MARATHON Online».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]