Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7 та 8 травня у Києві та області зберігається надзвичайний рівень пожежної небезпеки – Укргідрометцентр

07 травня 2022 року, 11:15

7 та 8 травня у Києві та області зберігається надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про це попереджає Український гідрометцентр.

Міська влада нагадує: у Києві суворо заборонено відвідувати ліси та лісопаркові зони, а також заїжджати туди на будь-якому транспорті.

Діє жорстка заборона на розведення багать та випалювання сухої трави. За порушення передбачена адміністративна відповідальність. Штраф для громадян може сягати кілька десятків тисяч гривень.

Частина лісових територій була зоною бойових дій і там можуть залишатись вибухонебезпечні предмети. Це несе ризики не лише для громадян, але й для вогнеборців у разі пожежі.

Лісопаркові господарства проводять превентивну роботу. Сформовано 11 підрозділів лісівників для виявлення та участі в ліквідації пожеж, підготовлені 20 спецавто і тракторів, 10 спостережних вишок.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]