Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Zumba і воркаут на Хрещатику: щовихідних у центрі столиці триватиме танцювальна руханка «Fun Up»

28 травня 2019 року, 12:25

Із 1 червня до 31 грудня щосуботи із 19:00 до 22:00 та щонеділі з 12:00 до 22:00 на вулиці Хрещатик відбуватиметься спортивно-розважальна танцювальна руханка «Fun Up». Для популяризації та розвитку фізичної культури і спорту таку ініціативу громадської організації «Українська федерація вейкбордингу та воднолижного спорту» підтримано розпорядженням КМДА № 937.

Зокрема, від перетину вулиць Хрещатик та Архітектора Городецького і до перетину Хрещатика з вулицею Богдана Хмельницького щовихідних триватимуть безкоштовні навчання спортивним танцям, майстер-класи з Zumba Fitness, Tae Bo fitness, воркаут тощо.

Департаменту охорони здоров’я доручено забезпечити чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги під час проведення заходу.

До Головного управління Національної поліції у м. Києві та управління патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції буде направлено прохання забезпечити публічну безпеку та правопорядок.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]