Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Адміністратори ЦНАПів пройшли навчання для покращення сервісу для киян

14 травня 2021 року, 14:41

У Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг м. Києва відбувся короткостроковий тематичний семінар «Актуальні питання надання адміністративних послуг».

За інформацією Департаменту, в семінарі взяли участь 30 адміністраторів з усіх відділень Центру надання адміністративних послуг м. Києва. Учасники розглядали найбільш актуальні для мешканців питання: реєстрації місця проживання, державної реєстрації народження і державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Окрім того, працівники Центрів пройшли тренінг із профілактики емоційного вигорання, що дуже важливо при роботі з людьми.

«Адміністратори ЦНАПів щодня стикаються з великим обсягом правової інформації та відповідальністю за її трактування, – зазначила директорка Центру надання адміністративних послуг м. Києва Наталія Шамрай. – Кількість вимог до нормативних документів збільшується. Саме тому виникає необхідність у постійному навчанні. Наші адміністратори регулярно проходять тренінги та семінари. Це дає можливість володіти найбільш повною та актуальною інформацією і сприяє якіснішому наданню адміністративних послуг населенню».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]