Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Адмінкомісія при КМДА у червні наклала 237 стягнень на суму понад 206 тисяч грн – Дмитро Загуменний

27 червня 2019 року, 17:32

У червні 2019 року адміністративна комісія при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) наклала 237 адміністративних стягнень на суму 206 тис. 329 грн. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

За його словами, у червні відбулися два засідання адміністративної комісії, на яких було розглянуто 250 протоколів про адміністративні правопорушення. Щодо 10 з них було закрито провадження у справах про адміністративні правопорушення, розгляд ще трьох справ було перенесено у зв’язку із необхідністю додаткового з’ясування обставин справ.

«Основними видами адміністративних правопорушень, що розглядались Адмінкомісією цього місяця були правопорушення, пов’язані із порушенням правил розміщення рекламних засобів; порушенням держстандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, порушенням правил тримання домашніх тварин. Окрім того, розглядалися завідомо неправдивий виклик спеціальних служб, а також порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, зокрема, особам, що не досягли 18 років», – прокоментував Дмитро Загуменний.

Нагадаємо, адміністративна комісія при КМДА є колегіальним органом, який уповноважений розглядати справи про адміністративні правопорушення, вичерпний перелік яких визначений статтею 218 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Постанова адміністративної комісії про накладення адміністративного стягнення є обов’язковою для виконання, утім може бути оскаржена особою, щодо якої її винесено, в суді протягом десяти днів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]