Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Автопарк медичного спецтранспорту столиці проходить необхідну дезінфекцію – Дмитро Загуменний

13 березня 2020 року, 17:46

Комунальна організація «Київмедспецтранс», яка цілодобово забезпечує швидкими Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і всі заклади охорони здоров’я столиці, проводить належну дезінфекційну роботу для безпеки пацієнтів та фахівців. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«У «Київмедспецтрансі» забезпечені усім необхідним: і дезінфікуючими засобами, і засобами індивідуального захисту. Для працівників провели детальні навчання щодо правил поведінки в умовах реальної загрози ураження новим типом коронавірусу. До цього залучали профільних медичних працівників. Створено окремі підрозділи із необхідним складом та необхідною кількістю фахівців», – зазначив Дмитро Загуменний.

Він також додав, що транспорт миється та обробляється дезінфікуючими розчинами. А для недопущення занесення та поширення інфекційних захворювань на територію організації створено цілодобові пости.

«Звичайно, окрему увагу приділили захисту водіїв, які задіяні в переміщенні людей. Водії забезпечені засобами індивідуального захисту та дезінфекції. Крім того, вони проходять періодичний щодобовий огляд», – повідомив керівник апарату КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]