Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: «У столиці посилюють дезінфекційні заходи»

13 березня 2020 року, 18:55

Міська влада посилює протиепідемічні заходи у столиці. Ідеться про дезінфекцію рухомого складу громадського транспорту та прибирання у житлових будинках. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Дав окремі доручення щодо санітарної обробки та дезінфекції рухомого складу на кінцевих зупинках маршрутів комунального транспорту. Це стосується і метрополітену і наземного транспорту. Крім того, доручив забезпечити проведення дезінфекції ліфтових кабін, сходових клітин та під’їздів житлових будинків», –написав Микола Поворозник.

Таким чином, в умовах попередження поширення коронавірусу буде посилено прибирання у житлових будинках, де працівники керуючих компаній та їх територіальних дільниць проводитимуть позачергове прибирання і раз на добу митимуть спеціальними засобами коридори та сходи. Також міська влада звернулася до правлінь ОСББ та ЖБК, керівників приватних підприємств, що здійснюють обслуговування житлових будинків, із проханням забезпечити посилене прибирання миючими засобами на період небезпеки поширення коронавірусу.

У громадському транспорті санітарна обробка та дезінфекція буде здійснюватися на кінцевих зупинках транспорту спеціальними дезінфікуючими засобами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]