Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Біля Дарницького залізничного вокзалу розпочинає роботу цілодобовий пункт обігріву та безкоштовного харчування

18 січня 2021 року, 16:11

Біля Дарницького залізничного вокзалу розпочинає роботу цілодобовий пункт обігріву та безкоштовного харчування. Проєкт із допомоги соціально-незахищеним верствам населення під час зимових морозів реалізують ГО «Нагодуй голодного» за підтримки Дарницької райдержадміністрації та спеціалізованих профільних служб і волонтерів. Про це повідомили у районній держадміністрації.

Відсьогодні пункт обігріву у вигляді намету буде розміщено біля Дарницького залізничного вокзалу на території парку «Привокзальний».

Тепер кожен, хто потребує, може цілодобово: зігрітися, з’їсти гарячий обід і випити чай із печивом, отримати медичну допомогу та гуманітарну допомогу у вигляді теплого одягу.

Окрім того, відвідувачі пункту можуть отримати безкоштовну консультацію із низки питань. Наприклад, як відновити документи, куди звернутися за медичною допомогою тощо, а за результатами експрес обстеження звернутися до реабілітаційного центру або притулку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]