Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Біля метро «Харківська» демонтували понад 30 тимчасових споруд

04 березня 2021 року, 16:35

Демонтажні бригади КП «Київблагоустрій» сьогодні прибрали в підземному переході на метро «Харківська» більше 30 незаконних тимчасових споруд. Ролетні ряди розміщувались без дозвільних документів, заважали вільному проходу людей до станції метро та порушували пожежну безпеку. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Як часто буває, стикнулися із незадоволенням торговців, але ми діємо виключно в правовому полі. Тим більше, що скарг від киян дуже багато. Бригади КП «Київблагоустрій» отримали доручення на демонтаж понад 30 ролетів та виконали його у встановленому порядку. Розпочали роботи ще опівдні та понад чотири години звільняли перехід, аби встигнути до години пік, коли у метро збільшується пасажиропотік. Місто націлене навести лад із тимчасовими спорудами. Департамент як одна із ключових структур у сфері контролю за розміщенням конструкцій постійно проводить цю роботу», – прокоментував Тимур Ткаченко.

Нагадаємо, минулого тижня був звільнений від тимчасових споруд підземний перехід на Драгоманова, що веде до парку «Позняки». Демонтували 14 нелегальних конструкцій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]