Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив відзнаки переможницям міської конкурсної програми «Киянка року» (+фото)

04 березня 2021 року, 16:43

Мер Києва Віталій Кличко вручив відзнаки переможницям міської конкурсної програми «Киянка року».

«Сьогодні ми вже традиційно нагороджуємо наших жінок відзнаками «Киянка року». Жінок, які реалізувалися, зробили багато важливого і корисного для нашого міста та його мешканців. Нагороди отримують 13 киянок різних професій. Тут є і громадські діячки та правознавиці. Жінки, які щодня надають соціальні послуги мешканцям міста та кризові менеджерки. Серед вас багато тих, хто займається благодійністю. А також – наші медики», – сказав Віталій Кличко. 

Мер, звертаючись до жінок, підкреслив, що всі вони щодня сумлінно і віддано виконують свою роботу. Інколи – дуже небезпечну.

«Наприклад, більшість лікарів, молодшого медперсоналу у столичних медзакладах – саме жінки. І сьогодні вони на передовій у боротьбі з коронавірусом. Під час пандемії найбільше навантаження лягло саме на плечі медиків. І ми дуже вдячні за їх роботу, за їх місію! І як можемо підтримуємо наших медпрацівників», – сказав Віталій Кличко.

Він також зазначив, що столиця підтримала рішення «ООН-Жінки» – відзначити жіноче лідерство у подоланні COVID-19. І саме Київ став першим містом України, де реалізували цю ініціативу.

«Хочу також підкреслити, що столиця і надалі буде підтримувати жіночі організації, рухи, бо це – потужна енергія для досягнення рівних можливостей у нашому місті. Наша дорожня карта – Європейська Хартія рівності та План дій, розроблений за участю Національного демократичного інституту. Хочу подякувати, дорогі жінки, за вашу працю, витримку, за ваші розум і мудрість! Спасибі, що віддаєте свій талант і час заради змін у нашому місті і в нашій країні», – наголосив Віталій Кличко.

У заході також взяли участь Еріка Квапілова – голова представництва «ООН-Жінки» в Україні та Хайме Надаль – голова представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

Зокрема, Хайме Надаль у вітальному слові зазначив суттєвий прогрес української столиці в боротьбі з проявами домашнього насильства і вручив меру Києва Віталію Кличку почесну відзнаку  «Київ – місто вільне від домашнього насильства».

Вручення відзнак переможницям міської конкурсної програми «Киянка року»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]