Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Біля метро «Політехнічний інститут» демонтували незаконні МАФи

22 серпня 2017 року, 10:57

Біля станції метро «Політехнічний інститут» сьогодні демонтували близько 15 незаконно встановлених тимчасових споруд, які перекривали підхід до ліцею №142. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Андрій Фіщук.

«Сьогодні біля метро  «Політехнічний інститут» були демонтовані незаконні тимчасові споруди. Таким чином нам вдалося звільнити підхід до ліцею №142, який ці МАФи перекривали. До того ж, на місці демонтованих кіосків комунальники проведуть благоустрій та озеленять територію», – розповів Андрій Фіщук.

Він додав, що працівники благоустрою сьогодні демонтували більше 15 незаконних тимчасових споруд, які були змонтовані у суцільні ряди.

«Цього разу, на щастя, так званих тітушок, які перешкоджали б роботі комунальників, не було. І, завдяки злагодженій роботі працівників благоустрою та співробітників національної поліції, демонтаж відбувся у  штатному режимі», – зазначив Андрій Фіщук.

Він зауважив, що власникам незаконних тимчасових споруд повідомили про демонтаж у встановлені законом терміни.

«Власники МАФів намагаються уникнути демонтажу завдяки нескінченній судовій тяганині, а взимку цього року біля метро «Політехнічний інститут» вони поставили ще кілька нових незаконних кіосків. Ми негайно винесли приписи про їх демонтаж, і горе-підприємці одразу ж обклали споруди цеглою. Однак таке «укріплення» не завадило працівникам міського благоустрою сьогодні прибрати незаконні кіоски поблизу станції метро», – наголосив директор Департаменту.

Андрій Фіщук підкреслив, що працівники міського благоустрою і надалі продовжать демонтаж нелегальних споруд у столиці, допоки місто не буде повністю очищене від незаконно встановлених МАФів.

Загалом, цьогоріч силами комунальників у Києві прибрали більше тисячі незаконних МАФів, ще 1200 планують демонтувати до кінця року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]