Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Біля станції метро «Арсенальна» створять пішохідну та рекреаційну зону

22 липня 2020 року, 16:30

Для створення комфортних умов киян і гостей столиці облаштують територію, прилеглу до будівлі станції метрополітену «Арсенальна». Відповідні роботи передбачені розпорядженням КМДА № 1055.

Територія біля цієї станції метрополітену нині є важливою локацією міста, де щодня перебувають тисячі осіб. Проте наразі вона вже не відповідає сучасним тенденціям. Тож виникла необхідність відновити історичне середовище міста та адаптувати його до нових вимог та умов проживання. Так, заплановано створити привабливу для туристів пішохідну та рекреаційну зону, сформувати об’ємно-просторовий ансамбль, у перспективі облаштувати фонтан.

Замовником робіт визначено Печерську районну державну адміністрацію. Реалізація цього розпорядження не потребує витрат з міського бюджету. Фінансування робіт відбудеться за рахунок коштів, залучених у встановленому порядку відповідно до протоколу засідання постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]