Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Близько 250 осіб навчилися діяти у критичних ситуаціях під час тренінгів у VcentrіHUB

02 вересня 2022 року, 11:55

Протягом тижня у столичних громадських просторах VcentrіHUB відбулося 9 лекцій із основ надання першої домедичної допомоги та правил поводження під час хімічної і ядерної загроз. Тренінги відвідали близько 250 осіб. Про це повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

«Лекції, у першу чергу, мають на меті навчити працівників КМДА, її структурних підрозділів, райдержадміністрацій та підприємств критичної інфраструктури, як діяти у надзвичайних ситуаціях при різних рівнях загроз – ядерній, хімічній, та як надавати домедичну допомогу. Низка тренінгів стосуватиметься вміння поводитись із вибухонебезпечними предметами. Ці знання сьогодні необхідні кожному, аби у разі небезпеки правильно діяти і допомогти тим, хто поруч», – зазначив Роман Лелюк.

Загалом на базі Голосіївського, Оболонського та Шевченківського хабів заплановано 224 семінари, у яких буде залучено близько 5 тисяч осіб.  Лектори — ліцензовані фахівці з великим досвідом навчання, професіонали ДСНС і навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності міста Києва.

Підкреслимо, ініціатива реалізовується за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні в рамках грантового проєкту. Стартували тренінги з 29 серпня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]