Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Близько 3,6 тисячі співробітників керуючих компаній та обслуговуючих організацій розчищають сніг у дворах та міжквартальних проїздах столиці

31 січня 2023 року, 10:01

Керуючі компанії районів столиці та інші обслуговуючі компанії продовжують працювати у дворах та міжквартальних проїздах. Близько 3,6 тисячі робітників обслуговуючих організацій розчищають території від снігу та посипають протиожеледними матеріалами.

Житлові організації Києва задіяли для роботи 110 одиниць техніки, як малої, так і габаритної, для подолання наслідків опадів та обробляння територій, а також для поточного прибирання.

У резерві керуючих компаній понад 7 тисяч тонн посипального матеріалу, запаси будуть поповнені за необхідності.

Окрім того, для прибирання у парках та зелених зонах задіяні 800 працівників «Київзеленбуду», а також 65 одиниць техніки, що використали майже 5 тонн протиожеледної суміші.

Нагадуємо, що протягом ночі працювало 302 одиниці техніки КК «Київавтодор». На 7 годину ранку всі магістралі та вулиці районного значення були прибрані для безпечного проїзду транспорту.

Просимо водіїв бути уважними на дорогах, за можливості віддавати перевагу громадському транспорту. Будь ласка, не створюйте затори, адже в них зупиняється й снігоприбиральна техніка.

Також закликаємо подбати про паркування і не залишати автівки на узбіччях вулиць та доріг, аби дорожники могли долати наслідки опадів.

Прибирання снігу в столиці 31 січня

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]