Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Брати Клички отримали почесні медалі турніру Mr.Olympia (+відео)

21 червня 2019 року, 18:34

Брати Клички нагороджені почесними медалями турніру Mr.Olympia. Медалі - свою та брата – отримав мер Києва Віталій Кличко. Ці нагороди – ексклюзивні, володіти ними можуть тільки учасники турніру. Тож Віталій та Володимир Клички стали першими, кому компанія Weider - засновник міжнародного турніру з бодібілдингу, вручила медалі в якості почесного подарунка. До речі, така ж сама є й у давнього друга мера столиці – Арнольда Шварценеггера.

До Києва медалі привіз довірена особа директора компанії Weider Ентоні Кейн. Він також відкриє фестиваль Weider Body Fest 2019, що відбудеться у столичному спортивно-розважальному комплексі X-PARK 22 червня цього року. 

«Наше місто стає все більш популярним серед спортсменів зі всього світу.  Ми постійно проводимо великі спортивні змагання. Ми створюємо умови, аби самі кияни могли займатися спортом - відкриваємо новій спортивні майданчики, футбольні поля, спортивні зали. Скоро відкриємо оновлений легкоатлетичний манеж у столиці», – заявив Віталій Кличко. 

Він також розповів гостям про славетного українського богатиря Іллю Муромця, застава якого багато століть тому стояла на одному з островів поблизу Києва. За словами мера столиці, богатирські традиції в Україні живі й досі. 

В свою чергу Ентоні Кейн зазначив, що нагороди Mr.Olympia  були вручені братам Кличкам за їхні спортивні та волонтерські досягнення. 

«Арнольд Шварценеггер здобував титул Mr. Olympia 7 разів, так само брати Клички здобули 7 чемпіонських титулів у боксі. Філософія братів Вейдерів стверджує: якщо ти в змозі побудувати тіло своєї мрії, ти можеш досягнути будь-чого. Україні сьогодні потрібні здорові та сильні громадяни, які зможуть впоратися з викликами, що постали перед країною. Брати Клички є уособленням цих принципів, і роблять неймовірний внесок у подальший розвиток здорової сильної нації», – підкреслив Ентоні Кейн.

Турнір Mr.Olympia з"явився завдяки тренеру і засновнику Міжнародної Федерації бодібілдингу Джо Вейдеру в 1965 році. За роки існування Mr.Olympia його чемпіонами ставали 14 спортсменів.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]