Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Будівля гуртожитку на Польовій перебуває в приватній власності. Мешканцям пропонували переселитися в інше приміщення – Микола Поворозник

07 листопада 2019 року, 14:10

Будівля аварійного гуртожитку на вулиці Польовій перебуває в приватній власності. Представники ж виконавчої служби, які приїхали сьогодні вранці виселяти мешканців, отримали рішення суду. Про це на засіданні Київради заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

«Ця будівля давно перебуває у приватній власності і не є на балансі міста. Але місто намагається допомогти. Людям давно було запропоновано переселитися в гуртожиток на вулиці Академіка Туполєва. Неодноразово ми проводили зустрічі, переконували людей. Адже гуртожиток на Польовій – непридатний для проживання. Там не можна увімкнути тепло, там велика проблема з електрикою. Там просто небезпечно жити», – зазначив Микола Поворозник.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко на сесії Київради заявив, що осіб, які намагалися провокувати і силою виселяти людей з гуртожитку на вулиці Польовій, затримала поліція. Наразі тривають слідчі дії. Також Віталій Кличко звернувся до правоохоронців з вимогою проконтролювати законність дій виконавчої служби та не допустити силового протистояння на вулиці Польовій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]