Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Будівництво Подільського мостового переходу триває у вихідні дні

11 листопада 2018 року, 11:20

Роботи з будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро тривають й у вихідні дні. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури.

Наразі реалізовуються важливі етапи в будівництві об’єкту, а саме укріплення монтажних опор мосту, зварювання стиків арки, монтаж підвісних риштувань балки жорсткості, влаштування залізобетонної частини автопроїзду та влаштування гідроізоляції.

«Вже змонтовано 9 з 19 в'язів арки мосту. До кінця року буде проведений монтаж ще 2 в'язів», – зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов.

Введення в експлуатацію Подільського мостового переходу значно покращить сполучення між лівобережною та правобережною частинами міста та зменшить навантаження на інші мости столиці. Міська влада докладає максимум зусиль для того, щоб за 2 роки запустити на ньому автомобільне сполучення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]