Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Чоловіків, що напали на інспектора з паркування та водія евакуатора, затримала поліція

22 січня 2024 року, 15:23

Двоє агресивних чоловіків напали на інспектора з паркування Департаменту територіального контролю міста Києва та водія евакуатора. Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

Інцидент стався у неділю, 21 січня, під час фіксації порушення правил паркування на вул. Малишка, 2, зокрема – парковки авто в другому і більше рядах посеред проїжджої частини.

«У неділю близько 12:30 до інспектора та водія евакуатора наблизилися двоє агресивних чоловіків із погрозами через те, що їхню автівку було тимчасово затримано. Нападники вдарили водія евакуатора, пошкодили двері і бампер техніки та після цього зникли. Поліція за описом оперативно знайшла та затримала порушників. Тепер вони відповідатимуть за свої протиправні дії», – розповів Костянтин Усов.

Постраждалого водія евакуатора направили на судово-медичне обстеження. Поліція вирішує питання про притягнення винних до кримінальної відповідальності.

«Закликаю водіїв дотримуватися правил паркування! Це убезпечує від штрафу та оплати послуг евакуатора, а також зменшує навантаження на вулиці міста. Та якщо вже вашу автівку евакуювали – рекомендую поводитися чемно. Адже інформація про агресивні дії, спрямовані на працівників, які виконують свої службові обов’язки, невідкладно буде передана до правоохоронних органів», – наголосив Костянтин Усов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]