Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Департамент освіти попереджає про розповсюдження фейків щодо роботи столичних шкіл

18 лютого 2023 року, 21:15

Департамент освіти і науки КМДА оприлюднив заяву щодо розповсюдження російськими провокаторами фейкової інформації про роботу шкіл.

«Напередодні річниці повномасштабної російської агресії ворог чинить провокації, метою яких є посіяти паніку серед цивільного населення України і Києва. Одна з таких провокацій – розповсюдження фейкового «наказу» Департаменту освіти і науки м. Києва. Офіційно заявляємо – жодних наказів Департаменту про передачу закладів освіти столиці під управління будь-яких інших органів, чи для роботи за іншим профілем не видавалося. Жодних додаткових заходів, пов’язаних з воєнним станом, не запроваджувалось», – заявив Департамент освіти і науки. 

У Департаменті також наголосили – всі заклади освіти Києва працюють в звичайному режимі, всі співробітники знаходяться на своїх робочих місцях і виконують свої звичайні обов’язки.

Просимо не розповсюджувати неперевірену інформацію і довіряти лише офіційним джерелам.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]