Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники «Київської служби порятунку» допомогли ГУ ДСНС в місті Києві ліквідувати пожежу на складі в Солом’янському районі (+фото)

18 лютого 2023 року, 20:38

Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» допомогли головному управлінню ДСНС в місті Києві ліквідувати пожежу у складському приміщенні в Солом’янському районі. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Повідомлення про пожежу, що виникла на провулку Юрія Матущака, надійшло о 16:59 до Головного управління ДСНС України у м. Києві. На місце події негайно прибули вогнеборці та рятувальники КАРС.

Як повідомляє ГУ ДСНС у місті Києві, загоряння сталося в 1-поверховому металевому складському приміщенні – у цеху з обробки дерева.

Рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі.

О 17:35 пожежу локалізували.

О 17:5 – ліквідували на площі 100 квадратних метрів.

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» допомогли, зокрема, відбуксувати з місця пожежі автомобіль, винести на безпечну відстань 4 балони з киснем та 3 каністри з бензин-розчинником, попередивши вибухи, та брали участь у гасінні пожежі до її ліквідації.

До робіт було залучено 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 35 чоловік особового складу ГУ ДСНС в місті Києві, а також 4 рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» та одна одиниця техніки.

Причини займання встановлюватиме слідство. Жертв, на щастя, немає.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]