Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Департамент транспортної інфраструктури працює над створенням геоінформаційної системи

05 жовтня 2017 року, 12:36

Фахівці Департаменту транспортної інфраструктури КМДА працюють над створенням геоінформаційної системи, що дозволить аналізувати всі процеси на столичних дорогах. Про це повідомив директор Департаменту Сергій Симонов.

За його словами, база даних дислокації технічних засобів регулювання дорожнього руху включатиме всі світлофорні об’єкти міста, дорожні знаки, пішохідні переходи, дорожню розмітку та огородження, зупинки міського транспорту, об’єкти зовнішньої реклами тощо.

«За допомогою відеозображення можна буде бачити неправильно припарковані авто або фіксувати ДТП, щоб своєчасно організувати шляхи об’їзду та уникнути створення дорожніх заторів», – розповів Сергій Симонов.

Він зауважив, що систему створять на базі Центру організації та безпеки дорожнього руху м. Києва. Працівники Центру провели експеримент на території житлового масиву «Русанівка», що довів необхідність створення такої бази даних. Наразі у Департаменті вивчають умови реалізації цього важливого для Києва проекту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]