Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Департамент земельних ресурсів всебічно сприяє правоохоронцям та податківцям у розслідуванні щодо несплати підприємцем коштів за користування земельною ділянкою

12 травня 2021 року, 16:01

За сприяння Департаменту земельних ресурсів КМДА, податковою міліцією Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві в межах розслідування кримінального провадження щодо несплати коштів за користування земельною ділянкою, підтверджено користування суб’єктом господарювання ділянкою без належного оформлення права на неї.

За інформацією Київської міської прокуратури, досудовим розслідуванням встановлено, що директор приватного підприємства ще в 2013 році, придбавши об’єкти нерухомості, розташовані на комунальній землі, умисно не уклав договір оренди земельної ділянки, а користувався нею безоплатно.

Зазначене кримінальне провадження – це позитивний результат здійсненої протягом останніх років інвентаризації земель міста.

У Департаменті сподіваються, що така співпраця дасть результат і в майбутньому. Зокрема, допоможе правоохоронним органам виявити випадки несплати податків.

Як повідомила Київська міська прокуратура, згідно з висновком експертизи, такими діями територіальній громаді м. Києва завдано шкоду в розмірі майже 19,5 млн гривень.

Наразі складено повідомлення про підозру директору приватного підприємства за ч. 2 ст. 364-1 КК України. Вживаються заходи для його вручення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]