Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати Київради 45 разів повідомили про конфлікт інтересів за перше півріччя 2019 року

31 жовтня 2019 року

Депутати Київради 45 разів повідомили про конфлікт інтересів за перше півріччя 2019 року 

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції депутати заслухали звіт управління з питань запобігання корупції та контрольно-аналітичної роботи секретаріату КМР за перше півріччя 2019 року. 

Одне з основних завдань управління – опрацювання інформації про вчинення можливих корупційних правопорушень та повідомлень громадян щодо корупційних діянь посадових осіб секретаріату Київради, надання методичної та консультаційної допомоги з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства. 

«Управління веде облік повідомлень про конфлікт інтересів депутатів Київради та посадових осіб секретаріату Київради. За перше півріччя зафіксовано 45 відповідних повідомлень від депутатів Київради під час проведення пленарних засідань та постійних комісій. Також ми проводили перевірку своєчасного подання електронних декларацій осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік. Встановлено, що всі депутати Київської міської ради електронні декларації подали вчасно», - зазначив начальник управління з питань запобігання корупції та контрольно-аналітичної роботи Мар’ян Победінський. 

Окрім того, управління веде журнал обліку наданих консультацій. За звітний період було надано 125 роз’яснень щодо декларування, суттєвих змін у майновому стані, антикорупційного законодавства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]