Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати мають намір створити комісію, яка розглядатиме адміністративні правопорушення

08 червня 2016 року

Депутати мають намір створити комісію, яка розглядатиме адміністративні правопорушення

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції депутати підтримали створення Адміністративної комісії при виконавчому органі Київради (КМДА).

Завданням Адміністративної комісії є розгляд справ про адміністративні правопорушення, підвищення правової культури громадян, а також попередження правопорушень. Очолить її заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, заступником визначено керівника апарату виконавчого органу Київради (КМДА) Володимира Бондаренка. До складу комісії також входять депутати Київради, представники профспілкових, громадських організацій та трудових колективів.

Разом із тим у Положенні Адміністративної комісії чітко визначено, що до її складу не можуть входити представники органів державної влади, працівники суду, прокуратури та адвокати.

Проводити засідання комісія має не рідше двох разів на місяць. Про день засідання повідомляється особа, яка притягається до кримінальної відповідальності та прокурор.

Відповідний проект рішення мають ще розглянути на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]