Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Музею “Меморіал жертв Голодомору” хочуть надати ділянку на вулиці Лаврській

08 червня 2016 року

Музею “Меморіал жертв Голодомору” хочуть надати ділянку на вулиці Лаврській

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики депутати погодили надання Національному музею “Меморіал жертв Голодомору” земельної ділянки для експлуатації та обслуговування музею.

Зазначена земельна ділянка має площу 2,2 га і знаходиться на вул. Лаврській, 3 у Печерському районі столиці. Відповідна територія перебуває в комунальній власності міста та надається в користування музею на постійній основі. Ділянка забудована, там розміщений нежитловий будинок.

Відповідно до Податкового кодексу України, розмір земельного податку складатиме 9074 грн 71 коп.

Відповідний проект рішення також передбачає припинення права користування підприємству “Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт” земельною ділянкою на вул. Івана Мазепи, 15-А для будівництва Меморіалу пам'яті жертв голодоморів в Україні.

Проект рішення має також розглянути постійна комісія Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]